Retur og angrerett

Kortversjonen

Du har 90 dager ubetinget angrerett.

Angreretten gjelder fra tidspunktet du har mottatt varene. Om du skulle angre ditt kjøp før det har blitt sendt, si i fra så fort som mulig så vi får stoppet utsendingen og refundert varene. Om du angrer etter du har mottatt produktene kan du sende dem tilbake til oss. Da betaler du porto selv, og pengene betales tilbake på konto innen 30 dager. - Dette går vesentlig raskere om du sier i fra til oss på mail til retur@hyttefeber.no først. Da får du en ferdig betalt returlapp så frakten blir billigere for deg. Når vi står for portoen trekkes det i fra 99kr på det refundert beløpet.

Ved feil på produktene/reklamasjon, send en mail med bilde, ordrenummer og beskrivelse til kundeservice@hyttefeber.no, og så vil vi normalt sende nye produkter. Det samme gjelder om noe skulle bli skadet i transport, eller noe annet skulle skje, eller ikke stå til forventningene. 

Vi tilbyr også å bytte produkter om du f.eks. skulle ønske en annen størrelse eller farge. Da sender du oss først en epost og sier at du ønsker å bytte, og må videre sende produktet du vil bytte i retur til oss. I mange tilfeller sender vi nytt produkt med en gang, så du kan hente det nye samtidig som du sender det gamle i retur. 

---

Bytte og retur

Ansvar og undersøkelse av produktene

Risiko for produktene overtas av kunden så snart de er i kundens besittelse. Etter at kunden har mottatt varene bør leveransen undersøkes så snart man har mulighet til det for å sikre at; sendingen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene har blitt skadet under transport, eller har andre feil/mangler.

Bytte og angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen i 14 dager fra den dagen kjøper mottok varen. Hos Hyttefeber.no er den utvidet til 90 dager. Dersom man ønsker å benytte seg av angreretten må varen returneres i samme stand som den ble mottatt samt med utfylt angrerettskjema. Kunden vil, etter godkjent retur, få tilbakeført det som er betalt. Returporto betales av kunden. Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema på papir eller annet varig medium (f.eks. e-post, CD eller DVD), utvides angrefristen til 3 måneder. Angrerettskjema skal være ferdig utfylt med butikkens informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak inbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven. Se ellers informasjon på angrerettskjemaet.

Du kan laste ned skjemaet her: https://cdn.shopify.com/s/files/1/0043/7560/9437/files/angrerettsskjema-hyttefeber.pdf

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen må det innen rimelig tid, bli gitt skriftlig beskjed pr epost til kundeservice@hyttefeber.no om dette. Kunden vil deretter bli gitt veiledning videre for hvordan reklamasjon skal gjennomføres. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp.