Hva er en rentbrennende bålpanne?

FAVORITT 2021

RENTBRENNENDE BÅLPANNER 

Hva er rentbrennende?

En rentbrennende bålpanne vil si at det er en fullstendig forbrennong der avgasser/røyk er en del av forbrenneingen. På denne måten får man mindre røyk mer varme og en både finere og bedre forbrenning en i tradisjonellel bålpanner og bål. 

  • Nesten ikke røyk avgasser
  • Sunnere å site rundt en vanlig bål
  • Mer varme en vanlige bål
  • Enkel å fyre opp 
  • Produsert 100 % i Norge
  • Praktisk å rulle på terassen

EN GOD VARMEKILDE

Et perfekt bål for kos og varme

Hva er et perfekt bål?
Et godt bål er et bål man kan sitte rundt i timesvis og nyte både varme ,deilige avslpanende fammmer og bålys. Et perfekt bål er alt dette, men at man i tillegg slipper røyk, røyklukten i klær og har en penere forbrenning å se å, som i en rentbrennende bålpanne.

TEMPERATURKONTROLL

Produsert i Norge

Frost bålpanner er produsert 100 % i Norge. Hele produksjonen av både bålpannene og tilbehøret skjer i Ålesund. Selve bålpanenene blir sveiset og håndlaget, mens trekkene blir sydd for hånd.

En av få. Det er kun et fåtall bedrifter som klarer å produsere alt lokalt i Norge, og Frost Produkter en en av få som tørr og satse og gjøre hele produskjonen sin i Norge. Vi i Hyttefeber.no er stolte av å være blant de første som satser på Frost Produkter sine kvalitets produkter 

TILBEHØR

PRAKTISK TILBEHØR

Hjul som enkelt skrues på under bålpannene er utrolig praktisk når man har bålpanneen på et underlag hvor man kan trille den. At bålet kan følge etter eterhvert som man omplasrer seg utover kvelden er supert.

Trekk til bålpannen forlenger livet på bålpannen og holder den klar mellom øktene. 
Med et Norksk klima er det ingenting som får stå i fred, og med et trekk på bålpannen vil den bevares bedre og se bedre ut over tid. Vi anbeflaer dete selvom Bålpannene er laget av rustfritt kvalitetsstål 

FINN DIN STØRRELSE

STØRRELSER OG PAKKER

Section