Om oss og våre kjære norske merkevarer

Hyttefeber.no tilbyr produkter fra noen av de eldste og kjæreste merkevarene vi har.

Gjennom Hyttefeber.no skal det være enklere å få fatt i de gode produktene som både holder høy kvalitet, og god pris.

For alle som vil skape den unike, gode stemningen. På stedet man kan drømme seg vekk, og leve det enkle liv. I hjemmet eller på hytta.

Skal du skape den rette stemningen i hjemmet, på hytta, i kjellerstuen, på loftet, i bua eller i leiligheten? Da vil du gjennom hyttefeber.no finne et stort utvalg av ulike produkter spesielt godt egnet for dette. 

Merkevarer:
Porsgrund Porselænsfabrik
Mariusmønsteret
Hadeland Glassverk
Norgesglass
Halvor Bakke Design
Lama
Øyo

Om oss, og vår historie:
Preben & Preben AS
Vår historie

Porsgrund Porselænsfabrik

Porsgrund Porselen (link til Wikipedia) er en vanvittig sterk og tradisjonell merkevare for Nordmenn. De har laget porselensvarer av høy kvalitet i mer enn hundre år! Etablert så tidlig som i 1885, har Porsgrund blitt en merkevare praktisk talt alle Nordmenn er kjent med. Verdenskjente malere som blant annet Theodor Kittelsen, Odd Nerdrum, og Ferdinand Finne har på lidenskapelig vis skapt unike design for dem gjennom deres lange historie. 

Deres upåklagelige kvalitet og øye for detaljer er blant de mange grunnene til at de har blitt en så sterk merkevare siden begynnelsen.

Her kan du se hvordan de håndmaler produktene fra Bogstad-serien til Porsgrund:

Porsgrund Porselænsfabriks Stråmalere fra Porsgrund Porselænsfabrik.

I de siste årene har de også inkorporert det kjente og tradisjonelle Mariusmønstret på ulike kopper og tallerkener, med mer.

Mariusmønsteret

Det er ingen andre symboler som bedre viser Nordmenns kjærlighet for natur og mark, enn det sagnomsuste Mariusmønstret. 

Mønsteret ble designet av Unn Søiland i 1953, og ble et ikon nærmest umiddelbart. De fleste, om ikke alle Nordmenn, har vært kledd i dette mønstret en gang i livet. Ofte også kombinert med topplue og kvikk-lunch på topptur eller i langrennsløypa.

Mønsteret er utvilsomt det mest populære strikkemønsteret i Norgeshistorien. Unn mottok til og med "Kongens fortjenestemedalje" for hennes fremragende innsats i å utvikle norske strikketradisjoner og design, og for å ha gjort Norskstrikkede produkter kjent utenlands.

Vi er utrolig stolte over å kunne tilby produkter med dette legendariske mønsteret, og mener det er et fantastisk symbol man bør ha på hytta. Her finner du hele Marius-serien fra Porsgrund Porselen.

Hadeland Glassverk

Hadeland Glassverk (link til Wikipedia) ble etablert i 1762, og har opprettholdt deres kvalitet og stolte håndverkstradisjoner i mer enn 250 år.

Tilsvarende Porsgrund, er Hadeland Glassverk en ikonisk merkevare for alt ting glass i Norge. Til og med i så stor grad at elever fra skoler i nærheten vanligvis har klassetur dit for å se hvordan de produserer sine populære glass. - Noe som taler for hvilken enorm kulturell posisjon Hadeland har hatt i Norge siden begynnelsen.

Her kan du se en video av en av deres stolte glassarbeidere mens han produserer og blåser champagneglass fra den eksklusive Finn-serien:

Hadeland Glassverk - Finn Champagne glass fra Hadeland Glassverk på Vimeo.

Norgesglass

Hadeland Glassverk er i nyere tid kanskje mest kjent for deres Norgesglass-serie. Den fablede luft-tette krukken som dramatisk forbedret lagringstiden for hjemmelaget mat i Norske hjem etter lanseringen i 1906, som sett i en annonse fra en avis fra denne tiden. Det har senere blitt den gyldne standarden for når man skal lage hjemmelaget syltetøy med bæra fra hagen. 

Glassene er også svært populære for andre typer mat og oppbevaring på kjøkkenet, og gir et nostalgisk preg.

Her kan du se alle produkter vi tilbyr fra Norgesglasset.

Halvor bakke design

Halvor Bakke er en kjent, Norsk interiørstylist. Mest kjent for å ha startet med den norske versjonen av "Extreme Makeover - Home edition", har han senere også vært programleder for flere interiør og oppussings-serier på Norsk tv. Sist kjent fra programmet "Eventyrlig Oppussing", der han hjelper til med å fornye hytter. Halvor er også svært dyktig til å blande det gamle og det moderne på utrolige måter. 

Designene til Halvor er ofte maskuline og varme samtidig. Telysholderne til Halvor Bakke er også blant de mer populære produktene hos oss. De har fått plass på skjermen i flere av hans interiørprogrammer.

Lama

Ektefølt og Nordisk design ned til kjernen, har Lama Interiør produsert håndlaget hjemmedekor i mer enn et tiår. 

De har levert interiørprodukter til flere av de mest kjente interiørkjedene i Norge med sine unike og innbydende design, og fortsetter å fornye seg selv år etter år.

Halvor Bakke fikk også designet og utviklet sin første egne interiørkolleksjon etter han begynte å jobbe med Lama, noe som har vært en fantastisk suksess.

Selskapet ble startet av LArs og MArianne - LAMA, og hele selskapet er bygget på en kjærlighetshistorie, noe som forklarer hvorfor "lama-hjertet" har en så sentral plass i deres merkevare. 

Øyo

Øyo er en norsk familiebedrift fra Geilo, startet så tidlig som i 1882 av selveste Knut Øyo. Etter trange tider med dårlig jord, dystert vær, og bestemte han seg for å starte en smie. Der har det blitt smidd alt fra ljåer til sigder og økser I flere mannsaldre. 

I 1920-årene, allerede etter en generasjon med drift, bestemte de seg for å utvide familiebedriften til å bli en fabrikk. Smia ble bygget på flere ganger, og økseproduksjonen skulle vise seg å bli et av de viktigste verktøyene de produsere, helt frem til nyere tid. De produserte også kniver allerede da, noe de er mest kjent for i moderne tid. 

Fra 1994 var det hele fjerde generasjon familie som tok over driften, Knut Olav Øyo, der de jevnt og trutt har hold tritt med tiden. Og aller siste generasjon av familien Øyo kom på banen i 2014 - for første gang ledet av kvinnene Karianne og Kathrine Øyo.

Siden den tid har merkevaren bare blitt sterkere og sterkere, og de velkjente knivene har derfra ikke bare holdt tritt med velkjente merkevarer som "Global", men faktisk vist seg å være enda bedre i nøytrale tester! 

Vi er dermed utrolig stolte av å kunne tilby noe av det stolteste og beste innen kniver og økser som er tilgjengelig på det norske markedet! Produktene bærer preg av norsk natur, og generasjoner med brutalt fokus på kvalitet og nytte. Det er kniver av ypperste rang, som i mange tilfeller også leveres med magnetslirer så de lett kan bæres med seg. Både på tur i skog og mark, og trygt plassert på kjøkkenet hjemme.

 

Hyttefeber AS

Hyttefeber.no ble til under byggingen av en liten hytte og en drøm om å skape et fristed med kvalitetstid og mindre stress i fokus. Vi har en lidenskap for både hytter, natur, interiør, og teknologi, som har vært driveren bak oppstarten av Hyttefeber.no. Vi mener hytta skal være ditt eget, dedikerte fristed, langt vekk fra tjas, mas og spesielt stress. Gjennom Hyttefeber.no skal det være enklere å få fatt i de gode hytteproduktene av høy kvalitet til en god pris, og alt annet du trenger for å kose deg.

Selskapet ble startet av Preben Lugg, og Preben Frenning i 2015.

Vår historie

Vi har begge jobbet med ulike startups, konsulentselskaper, og teknologibedrifter i fortiden, men innså til slutt at det ble for hektisk for vår smak. Når man har jobbet med teknologi og litt mer abstrakte ting en stund, begynner man ofte å savne det enkle liv, og de mer håndfaste tingene i den evinnelige jakten på å bli lykkelig. 

Siden begge Prebener er Nordmenn til bunns, er vi også svært glade i hyttelivet. Og etter det hektiske livet tidligere, lærte vi oss å finne ro og fred på det helligste stedet - hytta. 

Dette fikk oss til å innse at hyttelivet er der det skjer. Folk blir mer og mer stresset av å leve sine hektiske kontorliv, konstant bombardert av impulser fra den allmektige skjermen, dag inn og dag ut. Vi ville gjøre en forskjell. Hjelpe mennesker å finne tilbake til seg selv, naturen, og familien. 

Så vi bestemte oss for å starte Hyttefeber.no i 2015, med fokus på interiør for norske hytter av alle slag. En miks av moderne og tradisjonelle design, som kan gi enhver muligheten til å tilpasse hytta slik de vil - enten man foretrekker nostalgi, komfort, moderne design, eller rett og slett en miks av alle.

Kontakt

Vi ønsker alltid å bli bedre. Om du har noe på hjertet, send en epost til preben@hyttefeber.no. Både ris og ros blir verdsatt, og du vil få svar innen kort tid.

Kontaktinfo

Om du ønsker å kontakte oss direkte, finner du oss her:

Daglig Leder Preben Lugg - +47 976 92 052

preben.lugg@hyttefeber.no

Vennligst bruk kundeservice@hyttefeber.no for alt av kundeservice. Da får du raskest svar.

---

Vi blir veldig glade for alle som ønsker å følge oss, og husk at du alltid også kan kommunisere med oss og inspirere oss gjennom Instagram og Facebook