Åpent kjøp i 90 dager

Lynrask levering

Fri frakt over 600,-

Personlig service

Gratis frakt på ordre over 600kr

Bytte og returer på Hyttefeber.no

Det er viktig for oss at du som kunde skal få en god opplevelse ved eventuelt bytte eller retur. Derfor har vi en bytte- og returgaranti, slik at du skal være trygg på at din henvendelse blir raskt behandlet. 

Bytte og returgaranti:

1. Ingen fraktkostnader ved bytte til tilsvarende produkt (99,- ved retur)

2. Fraktlapp tilsendt på mail samme dag som du ber om det (man-fre, 09-18)

3. Din bytte/retur blir behandlet innen 24 timer etter at vi mottar pakken hos oss.

Vår garanti for bytte og retur gjelder virkedager, der det er benyttet vår retur-/fraktordning.

Et tips ved betaling med Klarna

Klarna har oversiktlig app der du kan se dine kjøp. Du kan også melde fra om du har returnert noe til oss, slik at fakturaen din blir pauset. Appen kan du laste ned her.

Angrer du på noe du har kjøpt?

Ikke noe problem! Hos Hyttefeber kan du angre hele, eller deler av kjøpet i hele 90 dager etter du mottok bestillingen. Dette forutsetter at varen er ubrukt og at den returneres i original emballasje. Ferdig utfylt angrerettskjema legges sammen med returen, og skjemaet kan du laste ned her.

Ønsker du å bytte i en dyrere vare, kan du informere oss om dette på kundeservice@hyttefeber.no. Vi sender deg da en betalingslink for mellomlegget, og varen blir sendt så fort handelen er oppgjort.

Returnerer du en vare refunderer vi beløpet så fort vi kan, og helst samme dag den har blitt behandlet på lager.


Ferdig betalt fraktlapp ved bytte

Sender du en epost til kundeservice@hyttefeber.no kan du få tilsendt en ferdig betalt fraktlapp med sporing av oss. Oppgi ordrenummeret ditt og hva du ønsker å bytte i e-posten. Vi trekker da fra 99,- når vi refunderer din bestilling.

Du kan også sørge for fraktkostnadene selv ved å markere sendingen med Hyttefeber og sende til: Lettbutikk AS, Postboks 42, 0614 OSLO

Refundering

Dersom du har betalt med kort vil pengene automatisk bli overført tilbake til ditt kort. Som regel vil pengene være tilbake på konto dagen etter vi registrerer din retur, men det kan i følge Klarna ta opp til 5 virkedager. Dersom du har valgt faktura vil den kanselleres dersom du ikke allerede har betalt.

Reklamasjon

Vi tar oss av alle eventuelle skader så du som kunde ikke skal trenge å forholde deg til det om noe slikt skulle skje. Send bilde som viser skaden, samt ordrenummer, til kundeservice@hyttefeber.no.

Du kan alltid være trygg på at du får de varene du har bestilt hos oss, i god behold. Hvis noe som helst har skjedd, rydder vi alltid opp og gjør vårt beste for at du også ender opp som en fornøyd kunde.

Åpent kjøp i 90 dager

Lynrask levering

Fri frakt over 600,-

Personlig service