Åpent kjøp i 90 dager

Lynrask levering

Fri frakt over 600,-

Personlig service

Gratis frakt på ordre over 600kr

Hvorfor smaker maten best på hytta ? 

Har du noen gang lurt på hva som gjør at maten smaker så mye bedre på hytta?


Mange har opplevd at selv en posesuppe kan smake som et bedre restaurantmåltid når man er på hytta, selvom den samme posesuppen aldri ville smakt like godt hjemme.

Hvorfor er det slik og hvorfor er det viktig ?
Opplevelsen av velvære når vi kombinerer friluftsliv med fysisk aktivitet vet vi gir oss god appetitt. Gode sanseopplevelser setter oss i den rette stemningen når vi skal lage mat. Hyttefeber ønsker å bidra til den rette stemningen og de gode sanseopplevelser gjennom vakre, solide og praktiske bruksgjenstander som underbygger et trivelig hytteliv. På hytta har vi tid til å dekke et hyggelig bord, tenne levende lys og fyre opp i ovnen eller peisen. Når vi fortjener det smaker mat og drikke ekstra godt 

cupcakes

Hva er komfort og luksus på hytta ? 

Er det luksus og komfort å kunne trykke på en knapp og så kommer det en perfekt kaffe ut på 10 sekunder? Når du er i tidsklemme vil du kanskje svare ja, men når du er på hytta vil det være den langsomme prosessen som vil gi deg den gode tilfredse følelsen av nok tid. Der har du tid til å lage kaffe på den gamle måten, kanskje på en vedovn eller med vann du til og med har båret over dørstokken selv

Mange vil oppleve at det man har investert tid og energi på vil smake og føles ekstra godt. Samtidig vil mange oppleve at det å kunne ta seg tid er en form for luksus og et privilegium. Ekstra tilfreds og vel fortjent kan man nyte den gode koppen når man er sliten etter en tur, har ryddet eller båret ved, fyrt i peisen og lignende.

decorations

Flat Tallerken (22cm) Blå 4pk - Marius©


Slik kan du få maksimalt med overskudd av et kort hyttebesøk 

Sett pris på de tingene som tar tid, da det ofte er de tingene som gir deg tiden til å være tilstede i det du gjør, enten det er å fyre hytta varm, hugge ved, lage mat eller lese en god bok.

Sett mobilen i flymodus når du legger deg, og skru den på etter at du har tatt deg tid til å starte dagen uten at det er mobilen som starter dagen for deg.

Begrens klokker, og lev i takt med lyset, været og sesongen når du har muligheten.

Skap den rette atmosfæren ved å bruke levende lys og detaljer som gir den en god og avslappet følelse. Under har vi samlet ren rekke av de mest populære produktene på Hyttefeber.no som forsterker den godte hyttestemningen.

decorationsdecorations

Liten Skål/Kopp Uten Hank 45cl "Cafe Au Lait" Grå - Marius©

Kjøkkenglass Norgesglass

20 % rabatt ved bruk av koden "NG19" i hele høst på alt fra Norgesglasset

Relevante nyheter

Your post's title

Your store hasn't published any blog posts yet. A blog can be used to talk about new product launches, tips, or other news you want to share with your customers.

Your post's title

Your store hasn't published any blog posts yet. A blog can be used to talk about new product launches, tips, or other news you want to share with your customers.

Legg igjen kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

@Hyttefeber.no på Instagram

Åpent kjøp i 90 dager

Lynrask levering

Fri frakt over 600,-

Personlig service