VINN KARU 12
FOLKE FAVORITT
KONKURRANSE
VINN KARU 12 med utstyrpakke
Wow! Nå braker det løs igjen med en kjempe konkurranse, og denne gangen skal vi kåre en heldig vinner av
Karu 12 Pizzaovn med både spade, bæretrekk og gassbrenner.
Pakken har en verdi på hele 7 446 NOK .
Slik blir du med:
1. Tag minimum to venner som du vil invitere på Pizzakveld hvis du vinner Pizzaovnen Karu 12
2. Følg oss på Instagram eller Facebook.
Sjansen for å vinne øker om du tager flere, da det ofte fører til at du blir taget tilbake, og sjansen for å vinne øker også om du følger oss på både Facebook og Instagram
⭐️Alle som kjøper noe fra Ooni på Hyttefeber.no i perioden 12.03.23 til 01.04.23 er med i trekningen.⭐️
👉🏻Vinner trekkes 1 uken i April.
Lykke til!
MER ENN BARE PIZZAOVN
En genial og allsidig ovn
Ooni Karu er den mest allsidige Pizzaovnen på markedet med flere fyringsmuligheter og bruksområder, som gir mange spennende muligheter for Pizza og annen matlaging.
- Like god som større vedovner
- Kan også brukes med gass
- Fyres også med kull og briketter
- Rask og fyre opp (15min på ved)
- Effektiv, enkel og allsidig.
- Egnet til både pizza og matlaging
ALLE VALGMULIGHETER
Med ved eller gass
Ved eller kull
Ved gjør Karu overaskende effektiv på lite brensel, og kan nå en temperatur på 500 grader celsius etter kort tid. Man bruker enkelt spjeld og ovnsdør for å regulerer lufttilførsel, temperaturen og røykmengde i ovnen.
Kull gir også muligehter for lavere temperatur eller langtidssteking. Bak deilige brød, focaccia, stek kjøtt eller få en dypere crust på "deep dish Pizzaen"
Gass
Karu kan også fyres med gass. Da tar man av pipen og setter på pipelokket. Oven trenger mye luft på gassfyring, så man bruker derfor ikke ovnsdøren.
Karu er like god som de beste rene gassovnene på markedet om man velger å bruke den primært som gassovn.
TIPS: Med litt kull i bunnen vil ovnen holde varmen, og lett la seg fyre opp med litt ved mellom øktene. På den måten er det glimrende å holde ovnen gående, og så er det bare å legge på litt ved når man vil ha full varme igjen.
TEMPERATURKONTROLL
Ventilasjon og temperatur
Det er lett å regulere varmen i Karu med mengden brensel, men med det innebygde pipespjeldet er det også lett å regulere trekken som har mye å si for varme og intensitet.
Med åpent spjel får man høyest ventilasjon, høyest varme og flammeintensitet.
Med lukket spjel får man mindre trekk og intensitet, og mer røykeffekt / smak på maten.
LØNNSOME PAKKELØSNINGER
PAKKELØSNINGER
GODT VERKTØY ER HALVE JOBBEN - OG HALVE GLEDEN
TILBEHØR
Leo Amadeus Brunvold
"Jeg har hatt med mange Pizzaovner å gjøre og elsker å lage mat på vedfyrte ovner. Jeg trodde aldri Karu skulle kunne måle seg med store vedfyrte Pizzaovner, men den er minst like god, også er den mindre, raskere og morsommere å lage mat på enn noe annet jeg har prøvd."