K O N K U R R A N S E
VINN TENDERFLAMEPODUKTER

Vinn Tenderflameprodukter for 3000,-

I samarbeid med Tenderflame arrangerer vi en konkurranse der 2 heldige vinnere får velge Tenderflameprodukter for 3000kr hver!

Alt du trenger å gjøre for å delta, er å følge Hyttefeber.no på Instagram eller Facebook, og tagge minst én venn du vil invitere på en kveld med hygge og levende lys fra Tenderflame.

Delta i konkurransen her 

Lykke til ❤️

Tenderflame - Bra for inneklima og miljøet

Tenderflame har tatt norge med storm (og varme) de siste årene, og er nå også til salgs hos Hyttefeber. Ikke bare er de fine å se på, de varmer også godt, og er mye sunnere for inneklimaet enn vanlige levende lys av stearin.

Dette er spesielt viktig for små rom, som for eksempel et bad eller soverom på hytta. Lyktene bruker "Tenderfuel", som er et brennstoff som brenner sakte og er lite brannfarlig. Dette gjør blant annet at brannfaren med å ha levende lys rundt barn reduseres betraktelig. 

Brennstoffet er helt trygt å både oppbevare og sende. Du kan til og med fylle på lyktene mens de brenner, uten at du trenger å få hjertet i halsen i frykt for at armen skal ta fyr. Vi anbefaler å se videoen under for å se hvordan det fungerer i praksis.


Peis uten pipeløp

Det er mange som skulle ønske de hadde peis, men som ikke har mulighet grunnet manglende pipeløp eller økonomi. Med en peis fra Tenderflame slipper du unna både pipeløp, vedhugging, og ikke minst - å måtte "fylle på med ved" som det siste du gjør før du reiser fra hytta. Luksus, med andre ord. Alt du trenger å gjøre er ganske enkelt å fylle på med mer Tenderfuel etter behov.

Liquid error (sections/pf-202a299e line 49): product form must be given a product


KAMPANJETILBUD
 
Gavesett med 2 stk. Lilly 8 + brensel 

kun 129,-

Section