Om Oss

Hyttefeber.no er en samling produkter fra noen av de eldste og kjæreste merkevarene vi har  i Norge, for alle som vil skape den unike, gode stemningen. På stedet man kan drømme seg vekk, og leve det enkle, gode liv. I hjemmet eller på hytta.

Skal du skape den rette stemningen i hjemmet, på hytta, i kjellerstuen, på loftet, i bua eller i leiligheten? Da vil du gjennom hyttefeber.no finne et stort utvalg av ulike produkter spesielt godt egnet for dette. 

Vi utvider hele tiden med nye produkter vi tilbyr, men i 2019 har vi mest fokus på produktene fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselænsfabrik. Spesielt med tanke på hvor perfekt seriene med både "Norgesglass" og "Marius by Porsgrund Porselen" er for de aller fleste norske hytter.

Hvem

Hyttefeber eies og driftes av Preben & Preben AS (Org nr: 916 163 517). Preben & Preben AS er som navnet tilsier, et firma med hele 2 x Preben. Vi har en lidenskap for både hytter, inatur, nteriør, og teknologi, som har vært driveren bak oppstarten av Hyttefeber.no. Vi mener hytta skal være ditt eget, dedikerte fristed, langt vekk fra byens tjas, mas og spesielt stress. Vi ønsker dermed å gjøre det enklere å få fatt i de klassiske hytteproduktene som både holder høy kvalitet, og bidrar til å gjøre hytta ordentlig koselig og avslappende.

Vi ønsker alltid å bli bedre. Om du har noe på hjertet, send en epost til preben@hyttefeber.no. Både ris og ros blir verdsatt, og du vil få svar innen kort tid.

Kontaktinfo

Om du ønsker å kontakte en av oss direkte, finner du oss her:

Preben Lugg - Salg & avtaler - +47 976 92 052

preben.lugg@hyttefeber.no

Preben Frenning - Teknisk, tekst og markedsføring - +47 909 29 760

preben.frenning@hyttefeber.no 

---

Vi blir veldig glade for alle som ønsker å følge oss, og husk at du alltid også kan kommunisere med oss og inspirere oss gjennom Instagram, Facebook og Pinterest.

Til toppen