Om Oss

Hyttefeber.no er en samling produkter fra noen av de eldste og kjæreste merkevarene vi har  i Norge, for alle som vil skape den unike, gode stemningen. På stedet man kan drømme seg vekk, og leve det enkle, gode liv. I hjemmet eller på hytta.

Skal du skape den rette stemningen i hjemmet, på hytta, i kjellerstuen, på loftet, i bua eller i leiligheten? Da vil du gjennom hyttefeber.no finne et stort utvalg av ulike produkter spesielt godt egnet for dette. 

Vi utvider hele tiden med nye produkter vi tilbyr, med fokus på norske merkevarer som Hadeland Glassverk, Porsgrund Porselænsfabrik, Norgesglasset Øyo, og Lama.

Hvem.

Hyttefeber eies og driftes av Hyttefeber AS (Org nr: 916 163 517). Preben & Preben AS. Hyttefeber.no ble til under byggingen av en liten hytte og en drøm om å skape et fristed med kvalitetstid og mindre stress i fokus. Vi har en lidenskap for både hytter, natur, interiør, og teknologi, som har vært driveren bak oppstarten av Hyttefeber.no. Vi mener hytta skal være ditt eget, dedikerte fristed, langt vekk fra tjas, mas og spesielt stress. Gjennom Hyttefeber.no skal det være enklere å få fatt i de gode hytteproduktene som både holder høy kvalitet og gode pris, samt alt annet du trenger for å kose deg.

Vi ønsker alltid å bli bedre. Om du har noe på hjertet, send en epost til preben@hyttefeber.no. Både ris og ros blir verdsatt, og du vil få svar innen kort tid.

Kontaktinfo

Om du ønsker å kontakte oss direkte, finner du oss her:

Preben Lugg - Daglig leder, markedsføring og avtaler - +47 976 92 052

preben.lugg@hyttefeber.no

---

Vi blir veldig glade for alle som ønsker å følge oss, og husk at du alltid også kan kommunisere med oss og inspirere oss gjennom Instagram og Facebook